Próbáld ki egyszerű módon, milyen érzés az, amikor Te irányítasz egy otthont akar mobiltelefonról

Próbáld ki egyszerű módon, milyen érzés az, amikor Te irányítasz egy otthont, akár mobiltelefonról. Az iNELS okos ház oldalán könnyedén ki tudod próbálni, hogyan működik egy intelligens otthon rendszer, hogyan kapcsolódnak le a villanyok, hogyan működik magától egy ház árnyékolástechnikája az időjárási viszonyokhoz igazítva, stb. Próbáld ki!

Tovább

Szeretnéd a lehető legegyszerűbb módon megtervezni a burkolat fugaanyagának színét?

Szeretnéd a lehető legegyszerűbb módon megtervezni a burkolat fugaanyagának a színét? Akkor nézd meg a Mapei Színválasztó oldalát, ahol kedvedre válogathatsz a csempédhez, járólapodhoz leginkább illő fugaszínek között.

Tovább

Számold ki pár lépésben, hogy mennyi fugaanyagra lenne szükséged a burkolás során

Számold ki pár lépésben, hogy mennyi fugaanyagra lenne szükséged a burkolás során. Ez a számolóprogram a megadott méretek alapján kiszámolja a munkához hozzávetőlegesen szükséges fugamennyiséget. A megkapott adat csak tájékoztató jellegű, mivel a ténylegesen felhasznált mennyiség a kivitelezés módjától is függ.

Tovább

Animáció RGB LED szalag vezérléshez az iNELS RF Control rendszerhez tartozó RF Pilot vezérlővel

Ha szeretnél otthonra egy igazán különleges világítás dekorációt, ami még otthonosabbá varázsolhatja lakásodat, akkor nézd meg az ELKO EP LED megoldásait bemutató animációs videót.

Tovább

Tervezd meg a számodra tökéletes hidromasszázs kádat pár egyszerű lépésben!

A RAVAK online konfigurátor segítségével lépésről lépésre kiválaszthatók a hidromasszázs kádak különböző alkotórészei és ezáltal kompletten megtervezhető az elképzeléseidnek megfelelő hidromasszázs kád. Mivel a konfigurátor ismeri az árakat is, így a tervezés végén kinyomtatható pdf file azokat is tartalmazza.

Tovább

Tudni szeretnéd, hogy mi a természetes kőburkolatoknál elkövetett leggyakoribb 3 hiba?

Elszíneződés, foltosodás, repedezés….ez a Te természetes kőburkolatoddal biztosan nem fordulhat elő, ha elolvasod a Mapei „Dekoratív és hosszú távon tartós természetes kőburkolatok” c. kiadványát!

Tovább

Ha eleged van abból, hogy kifakult parkettád elcsúfítja lakásod hangulatát, akkor itt az ideje, hogy változtass!

Tudtad, hogy szükségtelen a komplett burkolatcsere, ugyanis létezik olyan környezetbarát megoldás is, amellyel rövid idő alatt varázsolható újjá meglévő parkettád? Ezt a környezetbarát megoldást ismerheted meg a Mapei „Hogyan őrizhetjük meg parkettánk szépségét hosszú távon” c. kiadványából.

Tovább

Javítani szeretnél komfortérzeteden, vagy csökkenteni szeretnéd a gázszámlát?

Már közel jársz az elhatározáshoz, de még mindig vannak bizonyos kérdések, melyekre nincs meg a válasz? Akkor dőlj hátra, mert van egy jó hírünk a számodra: nem kell mást tenned, mint elolvasnod a Mapei „Van megoldás” c. elektronikus kiadványát.

Tovább

Tudod, hogy mire figyelj oda egy burkoló szakember kiválasztásánál?

Ha nem szeretnéd kockáztatni, hogy a felújított burkolatod fél év múlva feljöjjön, vagy ha Téged sem készített fel senki, hogy milyen nehézségekbe, kellemetlenségekbe ütközhetsz, akkor pontosan Neked szól a Mapei „Szakemberre bízom” kiadványa!

Tovább
Oldal 1 / 212