Próbáld ki egyszerű módon, milyen érzés az, amikor Te irányítasz egy otthont akar mobiltelefonról

Próbáld ki egyszerű módon, milyen érzés az, amikor Te irányítasz egy otthont, akár mobiltelefonról. Az iNELS okos ház oldalán könnyedén ki tudod próbálni, hogyan működik egy intelligens otthon rendszer, hogyan kapcsolódnak le a villanyok, hogyan működik magától egy ház árnyékolástechnikája az időjárási viszonyokhoz igazítva, stb. Próbáld ki!

Tovább

Szeretnéd a lehető legegyszerűbb módon megtervezni a burkolat fugaanyagának színét?

Szeretnéd a lehető legegyszerűbb módon megtervezni a burkolat fugaanyagának a színét? Akkor nézd meg a Mapei Színválasztó oldalát, ahol kedvedre válogathatsz a csempédhez, járólapodhoz leginkább illő fugaszínek között.

Tovább

Számold ki pár lépésben, hogy mennyi fugaanyagra lenne szükséged a burkolás során

Számold ki pár lépésben, hogy mennyi fugaanyagra lenne szükséged a burkolás során. Ez a számolóprogram a megadott méretek alapján kiszámolja a munkához hozzávetőlegesen szükséges fugamennyiséget. A megkapott adat csak tájékoztató jellegű, mivel a ténylegesen felhasznált mennyiség a kivitelezés módjától is függ.

Tovább

Animáció RGB LED szalag vezérléshez az iNELS RF Control rendszerhez tartozó RF Pilot vezérlővel

Ha szeretnél otthonra egy igazán különleges világítás dekorációt, ami még otthonosabbá varázsolhatja lakásodat, akkor nézd meg az ELKO EP LED megoldásait bemutató animációs videót.

Tovább

Tervezd meg a számodra tökéletes hidromasszázs kádat pár egyszerű lépésben!

A RAVAK online konfigurátor segítségével lépésről lépésre kiválaszthatók a hidromasszázs kádak különböző alkotórészei és ezáltal kompletten megtervezhető az elképzeléseidnek megfelelő hidromasszázs kád. Mivel a konfigurátor ismeri az árakat is, így a tervezés végén kinyomtatható pdf file azokat is tartalmazza.

Tovább

Szeretnél egyedi mérettel rendelkező zuhanykabint a fürdőszobádba? Tervezd meg…

A RAVAK online konfigurátor segítségével lépésenként megtervezheted egyedi zuhanykabinodat. Ez a program lehetővé teszi, hogy a kiválasztott modellt alak, méret, profil kivitele, zsanér kivitele alapján megtervezhesd. Próbáld ki!

Tovább