Van egy remek cikkünk a napelemek megtérüléséről és egy remek ajánlatunk

Szerző: enHome

Én is meg tudom termelni magamnak a szükséges áramot?

Mivel Magyarországon 10.000 alatt van azoknak a háztartásoknak a száma, ahol napelem segítségével állítják elő a villamos energiát, ezért nem meglepő, ha még sok a szürke folt a témában. Így hát itt az ideje tisztázni az egyik leggyakrabban felmerülő kérdést:

„Hogyan oldható meg a folyamatos energiaellátás?”

enHome napelem

A napelemes rendszer segítségével bárki megtermelheti az otthona számára szükséges villamos energiát. A hálózatra visszatápláló napelemes rendszer segítségével bármilyen időben és napszakban biztosítható az áramellátás, mivel azokban az időszakokban, amikor háztartásunk energiaigénye magasabb, mint amennyit a napelemes rendszer meg tud termelni, a hálózatból tudjuk vételezni a szükséges energiát.

A felhasznált és a hálózatba visszatáplált villamos energiát egy úgynevezett ad-vesz mérőóra segítségével tudjuk elszámolni az áramszolgáltatóval. Bár az áramszolgáltató az év végi elszámolás során átveszi tőlünk a megtermelt többletáramot, hazánkban a napelemes rendszert minden esetben a saját fogyasztásunkra érdemes méretezni.

Részletfizetési ajánlat az enHome-tól

Ha már gondolkodtál azon, milyen lenne a villamos energia számlák nélküli élet, akkor mindenképp hallgasd meg egyedi lehetőségünket:

Ügyfeleink számára most 12 havi díj- és kamatmentes (0% THM) részletfizetési lehetőséget biztosítunk, így akár azonnal elkezdheted otthonod korszerűsítését.

enhome_napelem_reszletfizetes_akcio

Miért érdemes a részletfizetést választani?

  • 0% kamat, 0% THM
  • nincsenek egyéb felmerülő díjtételek (pl. külön eljárási díj)
  • nincsenek adminisztrációs terhek: az enHome a szerződéskötés időpontjához képest állapítja meg a rendszeres törlesztési határidőt, hogy lehetőséged legyen rendszeres banki átutalás beállítására
  • a szerződéses összeg bármikor, bármekkora mértékben elő-, illetve vég-törleszthető

Az ajánlat visszavonásig, vagy az első 50 részletfizetéses szerződéskötés erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, további információ: www.enhome.hu, info@enhome.hu

Kategóriák