Parketta technika – Az egészséges és tökéletes parkettáért

Szerző: Mapei

A MAPEI, mint a hazai segédanyag-gyártó piac vezető résztvevője minden lépést megtesz, hogy olyan hézagkitöltő anyagot tudjunk a felhasználóknak ajánlani, ami a hazai piacon egyedülálló minőséggel és színválasztékkal áll a melegburkoló szakemberek és a lakosság rendelkezésére. Egy parketta lerakásánál fontos a parketta technika, de fontos a hézagok kitöltése is.

Így lesz tökéletes a fa parketta

Ez nem más, mint a SILWOOD (akril bázisú, vizes diszperziós, rugalmas, hézagkitöltő anyag), melyet faanyagú padlókhoz fejlesztettünk ki. Azt Te is pontosan tudod, hogy a fa természetességénél fogva rendkívül sok színnel és színárnyalattal rendelkezik. 

Ehhez társul, hogy az építőipar a saját ízlésére formálja a fát (különböző fapácok, faolajok, lakkok). Ahhoz, hogy a megrendelők igényét kielégítsük, tekintve a rendkívül gazdag színválasztékot, nem elég egy-két színben gyártanunk a terméket. 

10 szín a MAPEI új fejlesztésének köszönhetően

Azért, hogy a színárnyalati igényeknek meg tudjunk felelni, a MAPEI egy 10 színből álló szortimentet fejlesztett ki. Természetesen nemcsak a hagyományos fafajtákra gondoltunk, hiszen egyre inkább teret hódítanak a mostanság divatos egzotikus fafajták is. Így született meg az egyedülálló színskála: tölgy, iroko, doussié, wenge, teak, dió, cseresznye, bükk, juhar és nyír.

Az sem jelent problémát, ha Te éppen valami különleges, egyedülálló színt szeretnél, hiszen a SILWOOD további előnye, hogy a 24 órás teljes megszilárdulás után csiszolható, valamint a kívánt színre FESTHETŐ!

A termék egyik előnyös tulajdonsága, hogy a lakosság számára sem okoz gondot a használata, ugyanis ez egy egykomponensű, könnyen bedolgozható, krémes kence, ami egy 310 ml kartusos kinyomó pisztolyból könnyen a kívánt helyre juttatható.

Mi mindenre jó a SILWOOD?

  • SILWOOD kiválóan alkalmas a faanyagú padlók (beleértve a laminált parkettát is) és a kísérő szegély közötti hézagok kitöltésére. Ez pedig nem csak esztétikai okból javasolt, hanem higiéniai-egészségügyi okból is. Ugyanis, ha a hézag ki van töltve SILWOOD tömítővel, akkor a kosz és egyéb egészségre ártalmas anyagok nem tudnak megtelepedni a padló és a szegély között.
  • A kerámia és a fapadló találkozásánál a dilatációs hézagok kitöltésére is kiválóan alkalmas, főleg, ha íves hézagot kell tömítenünk.

A MAPEI ebben az esetben is ZÖLD!

Hiszen a termék különösen alacsony illékony szerves anyag kibocsátású kategóriába tartozik.

A faanyagú padlóburkolatunk, ami lehet laminált padló, bambusz, parafa stb,. a lakásunk értékes és esztétikus tere, a mindennapi feltöltődés és családi események színtere, ezért fontos, hogy a legapróbb részleteiben is tökéletes legyen!

SILWOOD apróságnak tűnik, de a MAPEI-nek az apróságok is fontosak! 

További információt a termékről a központi szaktanácsadáson keresztül kérhet: 06-40-462-734

Kategóriák