Legyen okos a fűtésed!

Szerző: iNELS

A fűtésszezonban két választásunk lehet: vagy az üres lakást fűtjük nyolc órán át csak azért, hogy mire hazaérünk a munkából, meleg otthon fogadjon minket. Vagy reggel letekerjük a fűtést, hogy spóroljunk a számlán, így viszont hazaérkezéskor fogad minket egy hűvös lakás, ami szintén nem kellemes érzés.

Ezt a problémát oldja meg egyszerűen az a szett, amelyet pillanatok alatt lehet telepíteni, és aztán az okostelefonodról szabályozhatod az otthonod fűtését, bárhonnan, akár a munkahelyedről is. Így mire hazaérsz, kellemes meleg fogad majd. Miért fagyoskodnál az otthonodban vagy fizetnél vagyonokat, amikor egy gombnyomásra van a megoldás?

fotolia_115474810

Hogyan működik?

A három termofej egyszerűen felcsavarozható a radiátorok meglévő szelepeire. Ezek mérik a helyiségek hőmérsékletét, és a mért értékeket továbbítják az intelligens RF boxba. Az intelligens RF box összeveti az adatokat a beállított fűtési program szerinti kívánt hőmérséklettel, és parancsot ad a megfelelő termofejnek a szelep elzárására vagy megnyitására. A vezérelt fűtési kör bármikor bekapcsolható az okostelefonos alkalmazáson keresztül, akár távolról is.

 

Nézd meg a rövid videót a működésről:

https://www.youtube.com/watch?v=-xOswDeZ1lM&feature=youtu.be

 

További részletek:

http://www.okos-otthon.hu/termek/tavvezerelt-futes/

Kategóriák