Íme, a 7 legújabb fürdőszobatrend

Szerző: Ravak

Idén is izgalmas, prémium szanitereket ígérnek a legújabb trendek. A modern design és a kifogástalan formatervezés mellett a változatlan kényelem is garantált.

Ismerj meg néhány új kádat, egy vagány zuhanykabint és két vonzó kerámia mosdót a RAVAK kínálatából!

Bravúros formatervezés

A Chrome Asymmetric akril kád feltűnő formájával és extra tárolófelülettel várja a felújítókat, építkezőket. Ha Neked a kád nemcsak a kényelem szempontjából lényeges, hanem fontos eleme a fürdőszoba designnak, ideális megoldás lehet ez az újdonság.

 

Egy modern városi fürdőszoba alapdarabja

Kényelmes, nagyméretű és nem hivalkodó: az új City Slim magabiztosan vonzza a tekintetet, miközben visszafogott eleganciát sugároz. A kád vékony felső peremének magassága mindössze 15 mm, amely még stílusosabbá varázsolja az összképet.

 

Különleges stílusötvözet

A Freedom W kádban egyesülnek a térben álló és a klasszikus kádak előnyei. Kialakítása miatt a falhoz is helyezhető, de megtartja a szabadon álló modellek előnyeit. Nemcsak letisztult és lágy ívű, hanem praktikus is: a szélesebb peremrésze extra rakodófelületet kínál.

 

Egyszerre klasszikus és modern

A szögletes 10° kád illeszkedik a 10° koncepció eredeti és praktikus szaniterei közé, amelyek kialakításukkal új perspektívát nyitottak a fürdőszobák számára.

 

10°-kal közelebb a tökéletes zuhanykabinhoz

Nemcsak káddal bővült a 10° koncepció, hanem egy új, egyedi kialakítású, stílushű zuhanykabinnal. A Kryštof Nosál tervezte aszimmetrikus zuhanyzónak 2 utolérhetetlen előnye van:

  • a levágott sarok különleges megjelenést biztosít neki
  • a téglalap alakú zuhanytálca helytakarékossá teszi

Kényelmes zuhanyzás, extra rakodófelület, modern formatervezés jellemzi.

 

Kortalan elegancia

A legújabb, kizárólag mosdópultra ültethető Ceramic O és Ceramic R kerámia mosdók a fürdőszoba díszei lesznek. Finom formájuk éles ellentétet képez az ellenálló, természetes anyagok tömörségével.

Te melyik szanitert választanád fürdőszobádba a legszívesebben?

A Ceramic O mosdó egyensúlyt teremt az éles szögek és íves vonalak között. Ezzel szemben a Ceramic R jóval határozottabb, egyenes vonalú formavilágot képvisel.

 

 

Kategóriák