Ilyen egy modern klasszikus kád

Szerző: Ravak

Ha Neked egy kád kiválasztásánál fontos a hivalkodástól mentes kényelem, a nagy méret és a tágasság, akkor ez a megoldás tetszeni fog. A RAVAK modern City kádja a városi stílust képviseli, mondhatjuk, hogy a modern klasszikus kádak mintapéldánya.

 

Hozzád illik a City kád?

A City kád formatervezése azoknak fog tetszeni, akik szeretik a tradicionális, szögletes vonalvezetést és a letisztultságot, de nincs ellenükre egy kevés modern játékosság sem.

Ez a különleges kád kiváló alapdarabja a tágas, monumentális tereknek. Elegáns megoldás, ha loft vagy penthouse stílusú fürdőszobába keresel kádat.

A City kád 2 tulajdonsága, ami miatt mindenki szereti:

  • Kényelmesen elférsz: a lekerekített belső ívek tágas fürdőteret fognak közre
  • Van elég hely: a kád kialakításának köszönhetően az egyik hosszanti perem jól használható rakodófelülettel rendelkezik, így bármilyen fürdőkellék gond nélkül elfér a kád közvetlen közelében.

Miért kapsz 10 év garanciát a City kádra?

A 180×80 cm-es, 220 liter űrtartalommal rendelkező City kád az egyik legmegbízhatóbb, legközkedveltebb anyagból, azaz öntött akrilból készül és üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve.

Az öntött akril időtálló befektetés, ugyanis az anyagot előre elkészített formákba öntik, hogy minden irányban megtarthassa a tulajdonságait. Ebből következően a kész termék formatartó: se nem hajlik, se nem repedezik meg. A húzott akril verzióknál jóval megbízhatóbb: a RAVAK így 10 év jótállást vállal öntött akril kádjaiért.

 

Ha Neked minden apró részlet fontos és maximálisan komfortos megoldásra vágysz, a City kád 3 utolérhetetlen jellemzője is érdekelni fog:

  • kiegészíthető CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2 kádparavánnal
  • kiegészíthető AVDP3 ajtóval
  • az előlapok választhatók fehér, dió, tölgy vagy szatén fa színben is.

 

 

Kérdés esetén fordulj bizalommal a Ravak munkatársaihoz, akik az info@ravak.hu e-mail címen vagy a www.ravak.hu oldal chat ablakán keresztül elérhetők.

 

 

 

 

Kategóriák