Ilyen a jól működő zuhanyfej

Szerző: Ravak

A zuhanykabin sarkába húzódva várod, hogy tökéletes hőmérsékletű legyen a víz? Le tudnál játszani egy sakkjátszmát, mire megfelelő lesz a vízsugár erőssége? Akkor ideje lecserélned a zuhanyfejet, amely csak bosszúságot okoz.

A jól működő zuhanyfej nemcsak időt, hanem pénzt is spórol Neked.

Íme, 5 olyan pont, amelyet egy 21. századi zuhanyfejnek tudnia kell:

  1. környezetbarát
  2. víztakarékos
  3. könnyen kezelhető
  4. egyszerűen tisztítható
  5. harmonizál a zuhanykabin részleteivel

 

Milyen zuhanyfejet válassz?

A klasszikus zuhanyfejek mellett már léteznek elegáns és praktikus esőztetők is, amelyek a mindennapi zuhanyzást szinte wellness élménnyé fokozzák.

Hogyan érdemes tisztítani?

A hosszú távú élvezet a megfelelő karbantartáson is múlik. Azért, hogy sokáig jól funkcionáljon a zuhanyfej, érdemes rendszeres időközönként megtisztítani azt. Bizonyos típusokba van beépített EasyClean funkció, amivel a zuhanyrózsa szilikon tüskéiben megtapadt vízkövet egy ujjmozdulattal eltávolíthatod.

A zuhanyfej és csaptelep tisztításához sincs szükség agresszív szerekre, ugyanis az olyan tisztítószerek, mint a Cleaner Chrome kíméletesek, de hatékonyak a krómréteghez. Így nem csak a zuhanyfejek használata, hanem a karbantartása is egyszerű és kényelmes feladat: válassz jól és élvezd a megérdemelt élményt!

A RAVAK zuhanyfejek nemcsak esztétikus és vonzó szimmetriával bírnak, hanem műszakilag is kifogástalanok, így hosszú élettartamuk garantált – a RAVAK 2 év jótállást biztosít minden egyes zuhanyfejére.

A zuhanyfejek, zuhanyszettek, zuhanyoszlopok és egyéb kiegészítők áráról és részletes jellemzőiről a 2017/2018-as online katalógusban minden fontos információt megtalálsz.

Ha kérdésed lenne a zuhanyfejekkel, zuhanykabinokkal kapcsolatban, keresd bátran a RAVAK szakértőit az info@ravak.hu e-mail címen!

 

Kategóriák