Így lesz egyedi a fürdőszobád

Szerző: Ravak

Ismered azt az érzést, amikor fél óra tanácstalanság után végül egy klasszikus öltözék mellett döntesz? Egy ilyen klasszikus darab mindig jó befektetés – kiváltképp, ha a fürdőszobádat szeretnéd felöltöztetni. Egyetlen tanácsot fogadj meg: válassz időtálló, kortalanul stílusos fürdőszobabútort, és a csalódás garantáltan elkerül, ha belépsz a fürdőszobába!

Kiszámolták, hogy egy ember átlagosan másfél évet tölt el összesen az élete során a fürdőszobában – nem mindegy hát, hogyan van berendezve ez a helyiség. A fürdőszobabútorok harmonikus keretbe foglalják nemcsak a mosdókagylót, hanem a többi fontos kiegészítőt is.

A méret a lényeg

Ahhoz, hogy fennakadások nélkül be tudd rendezni a fürdőszobát, precíz mérésekre van szükséged. Ne apellálj a szemmértékre, ne hagyd, hogy elsodorjanak a színek, a formák és az anyagok kavalkádja. Gondolj arra, hogy a fürdőszobabútort illetően mindig lehet kompromisszumot kötni, de a kád vagy a zuhanykabin sarkából nem vághatsz le egy darabot.

Javasoljuk, hogy törekedj a megfelelő helykihasználásra, azaz vedd figyelembe, hogy az adott fürdőszobabútor használat közben, nyitott állapotában mennyi helyet foglal el. Gondold át a lehetőségeket: fiókos vagy ajtós megoldás, valamint felosztott vagy egyrészes kialakítású darab illeszkedik-e fürdőszobába. A fürdőszobabútor magassága sem elhanyagolható tényező, amennyiben nem szeretnél széken vagy sámlin ágaskodni egy új törölközőért.

 

Milyen fürdőszobabútort válasszak?

Mindenképpen a praktikusan kialakított, nedvesség elleni védelemmel ellátott fürdőszobabútorokat ajánljuk.

Vásárlás előtt gondold át, mi fontos Neked:

  • Ha sok fürdőszobai kelléked, tárgyad, eszközös van, érdemes olyat választani, ami akár kétszer annyi tárolóhellyel rendelkezik, mint egy átlagos szekrény, például a megszokottól eltérő, függőleges felosztásnak köszönhetően.
  • Ha a sarokba tudod illeszteni a szekrényt, keress enyhén szögletes formájút, ami mutatós, 45 fokban illeszkedő elegáns élekkel rendelkezik.
  • Léteznek beépített szennyestárolóval rendelkező szekrények is, így ezzel is helyet spórolsz.
  • És persze a stílusodat se felejtsd el: lágyan ívelt, modern formákat szereted, vagy a króm megoldásokat? A klasszikus stílus jön be? A természetes színeket kedveled, vagy éppen a feltűnő, harsányabb színű bútorzat tetszik?

Megjött a kedved az ötleteléshez? További kiemelkedő és lenyűgöző mintát, inspirációt itt találsz.

Kategóriák