Az INTELLIGENS fali vezérlők 3 lenyűgöző tulajdonsága

Szerző: ELKO EP

A Te fali kapcsolód okos? Mert manapság már nemcsak a villany le- és felkapcsolását bízhatod rá, hanem sokkal többet is! Ismerkedj meg az intelligens fali vezérlők világával, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

wsb_1

 

De mit is tud egy ilyen eszköz, a világítás vezérlésén kívül?

Az ELKO EP vállalat iNELS épületautomatizálási rendszeréhez tartozó WSB3-20H/40H (2/4 nyomógombos változat) például:

  1. Méri a relatív páratartalmat

Ennek a szuper tulajdonságának köszönhetően egy sor folyamatot automatizálni tudsz az otthonodban. Például a helyiség relatív páratartalmához igazíthatod a szellőztetést és az ablaknyitást – ez legtöbbször a fürdőszobában hasznos, hiszen a pára ott gyakori jelenség, és bizony a penész is nagyon szereti.

  1. Érzékeli a hőmérsékletet

Ezzel kiválthatod a hagyományos termosztátot, így arra nem kell külön költeni, ezt külön vezetékezni. Vagyis, pusztán egy kapcsoló méretű eszköz segítségével, helyiségenkénti fűtésszabályzást is megvalósíthatsz. Máris jobban néz ki a nappali, ha a termosztát vezérlője nem csúfítja el az összképet.

  1. Több funkciós

A készülék megkülönbözteti a rövid és hosszú gombnyomásokat, így egy gombhoz több funkció rendelhető, ezért is nevezzük intelligens vezérlőnek. Ilyen funkciók lehetnek a fényerő-szabályozás, időzítés, különböző jelenetek beállítása. „Jelenet”-nek nevezzük azt, amikor a rendszer több parancsot is végrehajt egyetlen gombnyomásra. Például ha filmet szeretnél nézni, egy gombnyomás, és a redőny leereszkedik, a fő világítás erőssége 30%-ra csökken, a fali lámpa erőssége pedig 50%-ra, hogy a lehető legideálisabb legyen a mozizás élménye.

wsb

Az ilyen okos megoldások egyre könnyebbé teszik az életünket, általuk egyre egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak a hétköznapok. Még többet tudhatsz meg az intelligens fali vezérlőkről itt: http://www.elkoep.hu/termekek/inels-bus-system/inels/vezerlo-egysegek/

Kategóriák