4 tulajdonság, amit egy modern WC-nek tudnia kell

Szerző: Ravak

Ha belegondolsz, mennyi igénybevételnek van kitéve egy WC az évek során, egyetértesz, hogy a megfelelő modell kiválasztása igencsak fontos. A zuhanykabinokról és a kádakról mégis sokkal több szó esik, ezért most a legmodernebb lehetőségek közül mutatunk be kettőt.

A RAVAK minden fontos igényt figyelembe véve alkotta meg diszkrét eleganciával illeszkedő modelljeit: a peremes UniChrome Rim és a perem nélküli UniChrome RimOff magas minőségű kerámiából készült, és 2 év garancia érvényes mindkettőre.

4 ok, amiért a Chrome WC-k a piac legkedveltebb modelljei között vannak:

  1. leginkább pénztárcakímélő a legmodernebb kínálatból
  2. nincsenek felesleges részletek, látható csavarok (mindegyik takarásban van)
  3. nagyon könnyen tisztítható
  4. a fúvókák oda irányítják a vizet, ahová szükséges

A cél a funkcióorientált, letisztult és modern kialakítás volt, amelyet a sokszor tesztelt beépített öblítőrendszer támogat. A WC-csésze így higiénikus és tiszta, akárcsak a WC padlója: a falra szerelt WC-k alatt nem kihívás a takarítás.

Mi a különbség a két WC között?

A UniChrome Rim és a RimOff is megfelel a legszigorúbb higiéniai elvárásoknak, funkcióit és a minőséget tekintve sincs különbség közöttük. Az eltérés a peremben, illetve annak hiányában rejlik: míg a Rim modell rendelkezik egy különleges tervezésű, jól tisztítható peremmel (első kép), addig a RimOff (második kép) egy peremmentes konstrukció. Ennek köszönhetően a baktériumok még kevésbé képesek megtelepedni a WC-csészében.

Milyen kiegészítővel teheted még praktikusabbá az UniChrome WC-ket?

Ide kattintva mindkét WC-hez elérhetők a következő kerámia szaniter kiegészítők:

 

Ha a választásodhoz szeretnél szakértői segítséget kapni, keresd fel a RAVAK munkatársait az info@ravak.hu e-mail címen, vagy írj üzenetet a Facebook oldalon!

 

Kategóriák