4 ok, amiért ez az újdonság a fürdőszobád állandó dísze lesz

Szerző: Ravak

A fürdőszobák szerelmesei örülni fognak: most 2 kihagyhatatlan újdonságot is megismerhetnek. Ha olyan mosdót szeretnél, ami nemcsak időtálló, hanem csodaszép és dizájnos is, akkor a Ravak Ceramic mosdói Neked készültek!

Íme, 4 ok, amiért érdemes Ceramic-ot választanod a fürdőszobádba:

 1. Ha hosszú időre keresel kiváló megoldást

  A mosdópultra ültethető Ceramic mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek. Magas ellenálló képességük, tartósságuk a fürdőszoba egyik legmegbízhatóbb alapdarabjaivá teszik. Időtlen stílus és egyszerű szépség jellemzi őket, ráadásul nagyon könnyen karbantarthatók.

 2. Két stílusból is választhatsz

  A fenti képen látható 60×40 cm-es Ceramic O letisztultsága harmóniát teremt az éles szögek és íves vonalak között, míg a szintén 60×40 cm-es Ceramic R követi az egyenes vonalak modern áramlatát. Határozott megjelenése hosszú évek múltán is a fürdőszoba kortalan díszévé teszi.

 3. Még több helyed lesz a mosdópulton!

  A Ceramic mosdókhoz három színváltozatban (fényes fehér, tölgy, dió) és három szélességben (80/100/120) tudsz mosdópultot választani. Ezek speciálisan impregnáltak a nedvességgel szemben, ezáltal hosszú távon helyt állnak a fürdőszobában. Kellemesen kiszélesítik a mosdó körüli teret, ráadásul új külsővel gazdagítják a fürdőszobát.

 4. Ha fontos a kreatív kivitelezés

  A többszörösen díjazott Kryštof Nosál designer úgy alkotta meg a modern formatervezésű Ceramic mosdókat, hogy tökéletessé hangolják bármelyik jelenkori fürdőszobát. A mosdók vonalvezetése modern, de az összkép megfelel a jelenkori esztétikai és gyakorlati követelményeknek. Élvezd a fürdőszoba minden szögletét vagy ívét az új RAVAK kerámia mosdókkal!

 

Ha további információra van szükséged, tekintsd meg az új katalógust!

 

Kategóriák