1 ötlet, hogyan maradnak a nagyméretű burkolatok több 10 évig a falon

Szerző: Mapei

Egyre divatosabbak a nagyméretű burkolólapok, mert igen mutatóssá és különlegessé teszik a helyiséget. Ha Te is ilyen megoldásban gondolkodsz, tudnod kell, hogy egy nagy probléma van ezzel a típusú burkolattal.

Kép forrása: http://www2.pictures.lonny.com/lv/TuOSpySY2z0l.jpg

Nagyon fontos, hogy milyen ragasztóval kerülnek fel a falra a nagyméretű lapok, hogy stabilan és tartósan a falon is maradjanak.

Az ilyen jellegű burkolatok leggyakrabban azért válnak le, mert a kétkomponensű ragasztókat rosszul keverik be. A rossz bekeverés következtében a ragasztó nem lesz elég erős, nem lesz jól kenhető. A burkolás emiatt elhúzódik, és a végeredmény is kétséges lehet.

A megoldás egy olyan ragasztó, amely mindkét követelménynek megfelel:

  • tökéletes tapadást garantál
  • könnyen kenhető

Kép forrása: https://www.prosourcewholesale.com/~/media/ProSource/Images/Articles/LenaStone-Vinyl-Flooring-Offers-The-Best-Of-Science-And-Nature-1.jpg

Egy fantasztikus anyaggal elkerülhetők a bekeverés során előforduló hibák

Az Ultralite S2 egykomponensű ragasztóhabarcs, vagyis nincs szükség bekeverésre, azonnal használható, így a bedolgozása is egyszerű.

Tudnod kell, hogy ez a ragasztó nemcsak a nagyon nagyméretű lapok fektetésénél használható, hanem az alakváltozásnak, deformációnak kitett aljzatokra kent vízszigetelésnél, vagy más problémás alapfelület burkolásánál is.

Íme, miért előnyös még az Ultralite S2:

  • Míg a hagyományos habarcsok zsákja 25 kg, az Ultralite S2 zsákja csak 15 kg.
  • Nagyon hatékonyan rögzíti a nagyméretű, kis vastagságú kültéri lapokat.
  • +35°C környezeti hőmérsékletig bedolgozható, így a forró nyári napokon is használható.
  • A burkoló szakemberek is szeretnek olyan segédanyagokkal dolgozni, amelyek megkönnyítik a munkájukat. Az Ultralite S2 pontosan ilyen anyag!

 

Kategóriák