Röviden az ÉpítkezemFelújítok egyedülálló kezdeményezéséről

Az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezést 8, az építőiparhoz szorosan kapcsolódó cég keltette életre

Az ÉpítkezemFelújítok az ország első olyan építőipari összefogása, melynek célja a magyar lakosság felújítási és építkezési munkálatainak támogatása. Weboldalunk interaktívan, folyamatosan frissülve osztja meg az építkező, felújító magyar lakossággal a legfifikásabb építkezési megoldásokat.

A kezdeményezéshez országszerte több mint 400 szakkereskedés is csatlakozott, akik tudásukkal, észrevételeikkel egy-egy ház felépítésén vagy lakás felújításán akár több tízezer, esetleg százezer forintot spórolnak meg az oldalra látogatóknak.

Mit érdemes tudnod a kezdeményezés mögött álló 6 nagyvállalatról?

A Mapeiről

A Mapei 1991-ben alakult. Mára az ország legnagyobb segédanyagokat gyártó és forgalmazó vállalkozásává nőtte ki magát. Sikereit elsősorban vevőbarát hozzáállásának, a vevők igényeinek megfelelően kialakított kínálatának köszönheti. Partnereivel, viszonteladóival a folyamatos együttműködésre, a közös fejlődésre törekszik. Kevés olyan otthon van ma Magyarországon, amelyben legalább egy cseppnyi Mapei termék ne lenne.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső Mapei kereskedőt?
Akkor kattints ide!

A RAVAK-ról

A RAVAK sosem akart az egész otthon lakberendezője lenni. Mindig azt tartotta szem előtt, hogy amit csinál, azt a legjobban csinálja. Így lett a Ravak az ország legjelentősebb fürdőszoba berendezője. Kínálatában akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint radiátorok, világítás találhatók. A Ravak már több mint 50 országban tevékenykedik. így vált egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalatává.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső RAVAK kereskedőt?
Akkor kattints ide!

Az ELKO EP Hungary-ról

A csehországi központú ELKO EP immár 20 éve a villamossági terület egyik meghatározó szereplője. Ez nem véletlen, hiszen folyamatos fejlesztéseinek, újításainak köszönhetően mára odáig jutott, hogy termékei a kényelmes vezérlést és az energiatakarékos működtetést egyben garantálják. Az ELKO-t választó vásárlók mégis azt tartják a legfontosabbnak, hogy a cég a sablon termékek helyett az otthonukra szabott megoldásokat kínál. Az ELKO termékei között villamossági és világítástechnikai eszközöket, valamint otthonod vezeték nélküli vezérléséhez szükséges technológiákat találod meg… ezentúl az ÉpítkezemFelújítok ajánlataiban is.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső ELKO EP Hungary kereskedőt?
Akkor kattints ide!