Röviden az ÉpítkezemFelújítok egyedülálló kezdeményezéséről

Az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezést 8, az építőiparhoz szorosan kapcsolódó cég keltette életre

Az ÉpítkezemFelújítok az ország első olyan építőipari összefogása, melynek célja a magyar lakosság felújítási és építkezési munkálatainak támogatása. Weboldalunk interaktívan, folyamatosan frissülve osztja meg az építkező, felújító magyar lakossággal a legfifikásabb építkezési megoldásokat.

A kezdeményezéshez országszerte több mint 400 szakkereskedés is csatlakozott, akik tudásukkal, észrevételeikkel egy-egy ház felépítésén vagy lakás felújításán akár több tízezer, esetleg százezer forintot spórolnak meg az oldalra látogatóknak.

Mit érdemes tudnod a kezdeményezés mögött álló 6 nagyvállalatról?

A Mapeiről

A Mapei 1991-ben alakult. Mára az ország legnagyobb segédanyagokat gyártó és forgalmazó vállalkozásává nőtte ki magát. Sikereit elsősorban vevőbarát hozzáállásának, a vevők igényeinek megfelelően kialakított kínálatának köszönheti. Partnereivel, viszonteladóival a folyamatos együttműködésre, a közös fejlődésre törekszik. Kevés olyan otthon van ma Magyarországon, amelyben legalább egy cseppnyi Mapei termék ne lenne.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső Mapei kereskedőt?
Akkor kattints ide!

A RAVAK-ról

A RAVAK sosem akart az egész otthon lakberendezője lenni. Mindig azt tartotta szem előtt, hogy amit csinál, azt a legjobban csinálja. Így lett a Ravak az ország legjelentősebb fürdőszoba berendezője. Kínálatában akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint radiátorok, világítás találhatók. A Ravak már több mint 50 országban tevékenykedik. így vált egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalatává.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső RAVAK kereskedőt?
Akkor kattints ide!

Az ELKO EP Hungary-ról

A csehországi központú ELKO EP immár 20 éve a villamossági terület egyik meghatározó szereplője. Ez nem véletlen, hiszen folyamatos fejlesztéseinek, újításainak köszönhetően mára odáig jutott, hogy termékei a kényelmes vezérlést és az energiatakarékos működtetést egyben garantálják. Az ELKO-t választó vásárlók mégis azt tartják a legfontosabbnak, hogy a cég a sablon termékek helyett az otthonukra szabott megoldásokat kínál. Az ELKO termékei között villamossági és világítástechnikai eszközöket, valamint otthonod vezeték nélküli vezérléséhez szükséges technológiákat találod meg… ezentúl az ÉpítkezemFelújítok ajánlataiban is.

Érdekel, hol találod a hozzád legközelebb eső ELKO EP Hungary kereskedőt?
Akkor kattints ide!

Az enHome-ról

enHome - Az ELMŰ-ÉMÁSZ szakértelmével Az enHome 2014 szeptembere óta az ország teljes területén kínál komplex energetikai megoldásokat. Az enHome célja, hogy a megújuló energiaforrásokat felhasználó, valamint az energiahatékonyságot növelő technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegye a legkorszerűbb és leghatékonyabb készülékek használatával. Felelős szerepet vállalva a környezettudatos energiafelhasználás hazai népszerűsítésében, az enHome komplex, személyre szabott megoldásokat kínál a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések terén (pl. napelem, napkollektor, hőszivattyú).

Környezetbarát otthonról álmodik? Szeretné korszerűsíteni háza energiaellátását? Mindehhez hosszú távon megbízható eszközt és professzionális kivitelezőt keres?

Az enHome teljes körű és személyre szabott energetikai megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, legyen szó otthoni áramtermelésről, melegvíz-előállításról, modern hűtés-fűtési rendszerről vagy energiahatékonysági beruházásról.

Érdekel, mit ajánl az enHome az építkezők, felújítók számára?
Akkor kattints ide!

Az Allianz Biztosítóról

allianzlogoAz Allianz nem véletlenül lett mára a világ egyik vezető biztosítója. Több mint 70 országban van jelen, ahol 78 millió ügyfélnek kínál megoldásokat minden élethelyzetben. Az Allianz Hungária Zrt. több mint 25 éve meghatározó szereplője a magyar biztosítási piacnak, ahol a nemzetközi szaktudás és tapasztalatok felhasználásával hosszú ideje, több mint 15%-os piaci részesedéssel piacvezető szerepet tölt be.

Az elmúlt néhány év legnagyobb újdonsága az Allianz részéről a különböző gyorstarifáló megoldások bevezetése: online kötés esetén az érdeklődök, mindössze 3 adat megadásával megkapják biztosításuk díját, amely alapján eldönthetik, hogy tovább folytatják-e a kötési folyamatot vagy nem.

Megbízható, ám mégis modern biztosítót keres?

Az Allianz stabil nemzetközi háttere és innovatív megoldásai segítségével törekszik arra, hogy ügyfeleinek minden pillanatban magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Érdekel, mit ajánl az Allianz az építkezők, felújítók számára?

Akkor kattints ide!